jueves, septiembre 05, 2013

A PASTA é COSA NOSTRA




A pasta é Cosa Nostra!

Pasta ao ovo especial para modelado de alta calidade. Pasta ben polivalente e apreciada pola súa finura, plasticidade e regularidade. Destaca a súa compensada proporción de ovo que lle confire maior estabilidade respecto das pastas de paquete, presentando ademáis un coeficiente de dilatación idóneo para a monococción. Temperatura de cocción recomendada: 100ºC.

Ref.
Humidade % aprox.
Descrición
Presentación
O Tinglao
60
Pasta all’uovo
Raviolone (ravioli de grandes dimensións)
Tortelli (tortellini grande)


Programa:

Traballaremos e estiraremos a pasta co espesor axeitado para a elaboración de Raviolone e Tortelli, chegando mesmo á traslucidez dos materiais. Os asistentes deberán vir provistos de rodillo e unha folla da prensa local.
Realizarase unha cocción colectiva que, unha vez finalizada, poderá ser degustada con barbotinas ligeras de salvia e tomate e acompañadas, coma non, dun bo viño.

A pasta é Cosa Nostra celebrarse en O Tinglao, Seara nº 16-18 interior....o sábado 21 de septembro, entre as 10:00 e 14:00h
Precio por asistente: 30€

Imparte: Bernardo Zilletti coa colaboración de Marta Miñambres.

tinglao.obradoiro@gmail.com

3 comentarios:

Anónimo dijo...

???????????????????

calamar dijo...

ÑAMMMM...!!!!

Anónimo dijo...

Bravo
Pasta gansa
Per tuti.

o cacique roxo